Husk den helt rigtige pynt til temafest og polterabend

Skal du holde polterabend for din gode ven, veninde eller et familiemedlem, og mangler du gode ideer til arrangementet? Så er du kommet til det helt rette sted.

I denne artikel kan du nemlig få gode råd og idéer til alt lige fra pynt til temafesten til borddekorationer, aktiviteter og sjov underholdning. 

Idéer til en sjov polterabend

For de fleste er en polterabend en stor dag, som vil blive husket de næste mange år frem. Derfor er det utroligt vigtigt, at du sørger for at planlægge den grundigt med alt lige fra pynt til aktiviteter, så dagen er gennemført og mindeværdig.

Hvad du skal planlægge af aktiviteter, afhænger af, hvem du skal arrangere dagen for, og hvad vedkommende kan lide at lave. Er festen til ære for en mere afdæmpet type, der ikke er til de vilde fester? Eller er det for en person, der elsker, når det går vildt og festligt for sig?

Uanset hvem du skal arrangere en polterabend for, så husk festtilbehør og udklædning, så stemningen er sat fra starten af.

Fyld dagen ud med sjove aktiviteter

Som regel strækker en polterabend sig over en hel dag, og derfor skal der typisk mere end én aktivitet til i løbet af dagen. Men for at dagen ikke kommer til at føles alt for lang, kan det være en god ide at starte blødt ud.

I kan f.eks. starte dagen ud med en lækker brunch – sørg for at der er masser af festpynt og festtilbehør så stemningen er sat. Hos Xtravagant har de et bredt udvalg af tilbehør og udklædning til den kommende brud eller gom, så de rigtig kan mærke at de er dagens midtpunkt.

Når maden er spist, kan I tage videre til et arrangement. Det kan være alt lige fra en bådtur, et action-event eller et strikkekursus. Det kommer helt an på, hvad vedkommende, der skal giftes, har af interesser. Det vigtigste er nemlig, at han eller hun har en fantastisk dag. 

Gå ikke ned på pynt til temafesten

Når du skal holde polterabend, er det vigtigt, at du ikke går ned på pynt til temafesten. Festpynt er med til at understøtte temaet og gøre dagen uforglemmelig. Det er blandt andet dét, der adskiller en polterabend fra en almindelig festdag.

Hos Xtravagant kan du finde et stort udvalg af udklædning samt kostumer og pynt til temafest, der er med til at gøre dagen til noget helt særligt. Så skal du være med til at arrangere en fed polterabend, så husk pynt til temafesten, der er med til at sikre den helt rigtige stemning.