Få en uforglemmelig polterabend med strip som et af højdepunkterne

Når du skal arrangere en polterabend, er det vigtigt, at der er nogle sjove indslag, som vil gå over i historiebøgerne blandt deltagerne. Strip er blandt de indslag, som næsten er essentielle. Herunder følger en række gode råd til, hvordan du stabler en uforglemmelig polterabend på benene.

En polterabend er en dag, der går ud på at ‘tage afsked’ med en god ven, veninde eller familiemedlem. Det er den sidste aften med vennerne som en fri mand eller kvinde, og der skal derfor nogle sjove indslag og aktiviteter til.

Herunder kan du finde en række gode råd til, hvordan du stabler den perfekte polterabend på benene. Du bestemmer selv, om du vil bruge rådene, lade dig inspirere af dem eller finde på noget helt andet. Det væsentligste er, at det bliver en god dag, som sent vil blive glemt.

Et stripshow hører sig til, når der er polterabend

Noget af det, der er essentielt til en polterabend, er strip. Du kan finde en stripper i København eller enhver anden by, og det er en god idé at hyre en hos et anerkendt stripbureau, hvis du vil være sikker på, at de har ordentlige forhold.

Du kan med fordel arrangere stripshowet som en overraskelse. Det vil være et sjovt og frækt indspark, hvor det selvfølgelig er den kommende brud eller gom, der er i centrum for showet. Du bør dog sørge for, at det ikke er alt for ukomfortabelt, så luft det eventuelt med hovedpersonen, før du når for langt med planlægningen.

Aktiviteterne danner rammen om dagene

Når du skal afholde en polterabend, foregår det som regel fra tidlig morgen til sen aften. Derfor bør du gå i gang med at forberede dig i god tid, hvis det er dig, der står for at arrangere den. Det er aktiviteterne, der danner rammen om dagen, og derfor er det vigtigt, at de er nøje udvalgt.

Nogle af de klassiske aktiviteter til en polterabend er paintball, gokart, klatring eller lignende. Det kan også hurtigt blive en smule kedeligt, og der findes mange andre aktiviteter, som kan danne rammen om dagen.

Det kan derfor være en god idé ikke at køre en alt for klassisk polterabend-stil, hvis du vil vise hovedpersonen, at der er lagt noget energi i at arrangere dagen. Tag udgangspunkt i de ting, som hovedpersonen kan lide at lave og interesserer sig for, når du skal arrangere dagen.