4 populære steder at tage på ølsmagning i Danmark

Skal du snart til at afholde en polterabend for en af dine bedste venner? Måske et familiemedlem? Måske vil I bare have en hyggelig dag sammen med vennerne. Eller måske leder I efter ideer til, hvor man kan starte polterabenden, før det bliver vildere.

Så er ølsmagning et godt sted at starte. Det kan gå med alle former for polterabend og for hvem som helst.

I Danmark drikker vi øl

Danmark er et af de lande, hvor man drikker mest øl. Det er muligvis også på grund af, at vi brygge vores egen øl. Som til og med også er nogle gode øl.

Så sandsynligheden for, at alle gæster til polterabenden vil kunne lide øllene, er ganske høj. Og så er det en god mulighed for at udvide sin horisont, når det kommer til, hvilke øltyper, som findes derude.

Hvis nu man plejer blot at købe det mærke, som man er vant til, så opdager man jo ikke alle de andre muligheder. Så er en ølsmagning en mulighed, for at gøre lige netop dette.

De fire storbyer

Uanset hvilken af de store dele af Danmark, du befinder dig på, Sjælland, Jylland eller Fyn, så er din største chance for en god og populær ølsmagning i en af storbyerne.

Her menes der mere specifikt København, Odense, Aarhus og Aalborg. Her vil man finde man forskellige udbydere af ølsmagning, som ikke ville være svære at finde. De som er nemmest at finde, vil også være nogle af de mest populære.

Fire bryghuse

Hvis man i stedet vil gå lige efter hjertet, så skal man finde frem til de kendte bryghuse. De to mest anbefalede er Nørrebro Bryghus og Carlsberg. Disse to ligger så begge i København. Så hvis du vil til hjertet af bryggeri og ølsmagning i Danmark, så bliver du nødt til at tage turen på Sjælland.

Når det er sagt, så er det ikke fordi der ikke findes andre gode udbydere af ølsmagning i Danmark. For eksempel, så har de i Odense deres eget lille lokale ølmærke, nemlig Albani, som selvfølgelig også byder på muligheden for at smage øl. Hvis man leder efter et populært sted på Jylland, så bliver Hyldals Bryghus tit anbefalet.

Så hvor end jeres polterabend nu tager jer hen i Danmark, så har I her 4 forskellige og populære steder for ølsmagning.

Find flere ideer til jeres polterabend lige her.